Zimowa Przerwa ­čĆćÔÜŻ

Kiedy pi┼ékarskie boiska pokrywa bia┼éy puch, my, Flisak Z┼éotoria, z dum─ů spogl─ůdamy wstecz na nasz─ů owocn─ů jesie┼ä. Zimowa przerwa to dla nas czas refleksji nad wynikami, które osi─ůgn─Öli┼Ťmy z pasj─ů i zaanga┼╝owaniem: 6 zwyci─Östw, 1 pora┼╝ka i 5 remisów, które zapewni┼éy nam 23 punkty i solidne miejsce 4 w tabeli po 12 meczach. Nasz bilans bramkowy 39:14 to ┼Ťwiadectwo ci─Ö┼╝kiej pracy ca┼éego zespo┼éu i naszej ofensywnej mocy.

Jeste┼Ťmy zespo┼éem, w którym ka┼╝dy zawodnik jest kluczowy, ale chwalimy si─Ö naszymi strzelcami, którzy rozpalaj─ů nasze ataki. Nasz Andrey Donets to prawdziwy mistrz strzelecki z 8 bramkami i 4 asystami, a Micha┼é Janik, z 7 bramkami i 6 asystami, jest wszechstronn─ů si┼é─ů nap─Ödow─ů. Nie zapominajmy o Robertcie Weso┼éowskim, który równie┼╝ wykaza┼é si─Ö znakomitym instynktem strzeleckim, zdobywaj─ůc 7 bramek i dorzucaj─ůc 2 asysty.

Zimowa przerwa to dla nas czas na nabranie si┼é, ale równie┼╝ na intensywne przygotowania taktyczne do nadchodz─ůcych wyzwa┼ä. Pierwsze spotkanie po przerwie, które odb─Ödzie si─Ö 16 marca 2024, przeciwko LZS ┼Üwiedziebnia, to dla nas nie tylko powrót do gry, ale te┼╝ szansa na wykazanie si─Ö i umocnienie naszej pozycji w tabeli.

Jako Flisak Z┼éotoria, skupiamy si─Ö teraz na pracy nad strategi─ů i budowaniu jeszcze silniejszych wi─Özi w dru┼╝ynie, aby nasze wiosenne mecze by┼éy symfoni─ů pi┼ékarskiego mistrzostwa. Z niecierpliwo┼Ťci─ů oczekujemy na wznowienie rywalizacji, gotowi pokaza─ç, ┼╝e przerwa zimowa by┼éa dla nas czasem rozwoju i przygotowania do kolejnych sukcesów. Nasze ambicje si─Ögaj─ů wysoko, a determinacja i zaanga┼╝owanie, które pokazujemy na ka┼╝dym treningu, s─ů zapowiedzi─ů tego, co najlepsze ma dopiero nadej┼Ť─ç. ­čĺ¬

Data: 2024-04-02

­čîč Podsumowanie Tygodnia w Naszym Klubie! ­čîč

­čÉú Wielkanocny Weekend Pe┼éen Emocji! ­čÉú W sobot─Ö Wielkanocn─ů nasze dru┼╝yny wkroczy┼éy na bo...

Klub Sportowy Flisak Złotoria

Chcesz u nas gra─ç lub co┼Ť napisa─ç?

Skontaktuj si─Ö z nami!

Dzi─Ökujemy za wsparcie dla: